Cel mai nou standard

Tot spațiul întrun singur loc

În timp ce alții vă oferă Cloud sau cutii, noi credem că meritați întregul spațiu. Și nu a fost nevoie să inventăm o navă spațială pentru asta – a ajuns să creăm Getspace – locul în care puteți obține tot spațiul de care aveți nevoie pentru afacerea dvs. Cu alte cuvinte, un standard nou, care schimbă experiența utilizatorului într-una mult mai bună și mai convenabilă – în care puteți amesteca diferite servicii și puteți obține tot cea ce doriți.

Viziunea noastră

Pentru toată lumea

Fiecare persoană, în ciuda veniturilor sale, trebuie să aibă suficient spațiu. Suficient pentru a le salva amintirile, pentru a-și împărtăși abilitățile, lucrările. Pentru a fi văzut și pentru a fi văzut. Aceasta este viziunea noastră – să oferim tot spațiul într-un singur loc. Pentru toti. Fără a cere nimic în schimb.

Valorile noastre

Sigurața Întăi

În această eră digitală, siguranța ar trebui garantată pentru toată lumea. Noi susținem cu adevărat acest lucru, oferindu-vă doar acele soluții care vă asigură protecția datelor sensibile mereu.

Calitate

Am promis să oferim clienților noștri cel mai bun și mai inovator serviciu de pe piață. Ne ținem promisiunile. Cu muncă constantă și dăruire, am ajuns la Getspace. Și nu ne vom opri.

Inovaţie

Our mission is to change users’ habits to better ones. The ones that make a profit for our customers. The ones that save their time and money. The ones that are just… awesome.

Ambiţie

Nu ne oprim. În fiecare zi ne străduim să înbunătățim serviciile noastre. Urmărim fiecare detaliu din serviciul nostru, și înlocuium cele vechi cu cele noi. Respirăm ambiție în fiecare minut.

Suntem locali la nivel global

Birourile noastre sunt răspândite pe tot globul. Și continuăm să creștem. Aceasta vă asigură un serviciu profesional local pentru clienți oriunde în lume. Bucurați-vă de serviciu superb în limba maternă!

Top level team

Îi angajăm pe cei ambițioși. Inovatorii, cei care sunt curioși de ceea ce urmează, cei care vor să schimbe lucrurile în altele mai bune. Și nu am putea fi mai fericiți cu echipa noastră de oameni îndrăzneți!

Doriți să vă alăturați echipei noastre?

Vedeți pozițiile noastre deschise.