Infrastructură premium

Getspace vă stochează datele în 3 centre de date certificate Tier III din întreaga Europă. Aceasta este cea mai înaltă certificare care garantează securitate și redundanță de nivel superior.

Colaborăm cu producători de hardware și software cunoscuți pentru a vă aduce doar produse de cea mai înaltă calitate.

În acest fel, vă garantăm că puteți accesa cele mai bune servicii posibile disponibile în acest moment.

Infrastructura premium ne permite să vă garantăm 100% disponibilitate și vă recompensăm cu 1 săptămână de servicii gratuite pentru fiecare zi de deranjament.

Siguranță fizică

Toate centrele noastre de date sunt certificate de Tier III. Asta înseamnă că fiecare locație are componente de capacitate redundante și mai multe căi de distribuție independente care deservesc echipamentul.

Dacă o linie de alimentare este întreruptă, alte surse de alimentare asigură că datele rămân online.

Sursele de alimentare de rezervă pot menține serverele în funcțiune timp de cel puțin 72 de ore. Dacă unul dintre centrele de date eșuază, celălalt va prelua cu ușurință sarcinile.

Zona monitorizată video, de înaltă securitate, înconjoară zona și intrarea este posibilă numai cu cardurile de admitere.

Sistemul modern de detectare a incendiilor trimite semnale direct către departamentul de pompieri local.

Securitatea sistemului

Securitatea sistemului este una dintre prioritățile noastre principale. Actualizările sunt efectuate în mod constant pe servere.

Avem un server central de rezervă pentru salvarea datelor. În caz de urgență, alte centre de date sunt gata să preia sarcinile și să continue backupul datelor dvs. De asemenea, oferim monitorizare 24/7/365 împotriva atacurilor hackerilor. Software-ul bazat pe AI utilizează învățarea automată și protecția firewall pentru a vă menține informațiile.

Protejarea datelor

Informațiile personale sunt salvate și utilizate în scopuri de facturare sau de contact. Urmăm Regulamentul general privind protecția datelor din UE (GDPR) și trimitem informațiile solicitate către registrul corespunzător numai atunci când este necesar. Toți angajații trebuie să semneze acorduri de confidențialitate și trebuie să finalizeze în fiecare an instruirea cu privire la protecția datelor.

Sunteți gata să începeți?

Serviciile noastre

Consultați serviciile noastre principale.

SSD Hosting

De la numai

12

+ VAT 19%

V-ați săturat de paginile web cu încărcare lentă? Vă înțelegem în totalitate. Soluția este simplă – SSD 100% pur. Performanță garantată, și viteza Website-ului mai rapid decăt fulgerul. În plus, veți primi un Cloud de stocare de 100 GB ca recompensă. Câștig-câștig!

 

 

WordPress Hosting

De la numai

25

+ VAT 19%

Dvs. vă pricepeți la cea ce vă pricepeți. Noi ne pricepem să vă creăm cea mai atrăgătoare pagină de WordPress. Nu glumim. Viteză de vis, certificat SSL gratuită și o copie de rezervă cu o mică recompensă – Cloud de stocare 100 GB cadou, doar pentru că putem!

 

 

VPS

De la numai

52.5

+ VAT 19%

Este timpul să nu mai visăm la viteză și performanță rapidă. Este deja aici. SSD pur, trafic nelimitat și un cloud de stocare suplimentar de 100 GB Gratuit – vă oferim tot ce aveți nevoie. Folosește-l, iubește-l, îl meriți.

 

 

 

 

Cloud de stocare

De la numai

0

+ VAT 19%

Nu mai trebuie să vă ștergeți fișierele. Salvați-le online și accesați-le de pe orice dispozitiv! De la fotografii pană la documente – toate pot fi plasate în SIGURANTĂ în Cloud. În plus, nu va trebui să trimiteți lucruri – trebuie doar să partajați un link și gata, acces INSTANT! Încercați acuma 50GB GRATUIT!