Obțineți-vă domeniul acum de la doar 2,50 €!

Fiecare nume de marcă este ca o  semnătură. Un nume de domeniu este același lucru.

Trebuie să fie cel potrivit. Și cu siguranță o puteți face aici, la Getspace.

.org.uk

only 8.75€/year

.guru

only 23.13€/year

.eu

only 4.75€/year

.info

only 2.50€/year

.co

only 12.13€/year

.es

only 6.38€/year

8.95

Year
+ VAT 23%

10.25

Year
+ VAT 23%

8.95

Year
+ VAT 23%

13.13

Year
+ VAT 23%

De ce este mișto

Este foarte frustrant când descoperiți că numele dvs. de domeniu a fost deja luat. Din fericire, asta nu va fi o problemă aici. Getspace oferă aproape toate TLD-urile posibile – dacă este luat unul, puteți alege altul și păstrați numele dorit.

Gestionare ușoară

Panoul nostru de control al domeniului este conceput pentru a fi ușor de utilizat și permite gestionarea tuturor aspectelor sale. Schimbați serverele de nume, setați datele de contact, gestionați înregistrările DNS sau utilizați serviciile noastre de redirecționare dintr-o locație convenabilă – fără taxe ascunse!

Reînnoire automată

Numele dvs. de domeniu se va reînnoi automat în mod implicit. Acest lucru va împiedica să expire accidental din cauza unei erori umane. Nu vă faceți griji niciodată despre pierderea numelui de domeniu

Peste 20.000 de companii au încredere în noi.

Alătură-te lor!

Serviciile noastre

Consultați serviciile noastre principale.

SSD Hosting

De la numai

12
+ VAT 19%

V-ați săturat de paginile web cu încărcare lentă? Vă înțelegem în totalitate. Soluția este simplă – SSD 100% pur. Performanță garantată, și viteza Website-ului mai rapid decăt fulgerul. În plus, veți primi un Cloud de stocare de 100 GB ca recompensă. Câștig-câștig!

 

WordPress Hosting

De la numai

25
+ VAT 19%

Dvs. vă pricepeți la cea ce vă pricepeți. Noi ne pricepem să vă creăm cea mai atrăgătoare pagină de WordPress. Nu glumim. Viteză de vis, certificat SSL gratuită și o copie de rezervă cu o mică recompensă – Cloud de stocare 100 GB cadou, doar pentru că putem!

 

VPS

De la numai

52.5
+ VAT 19%

Este timpul să nu mai visăm la viteză și performanță rapidă. Este deja aici. SSD pur, trafic nelimitat și un cloud de stocare suplimentar de 100 GB Gratuit – vă oferim tot ce aveți nevoie. Folosește-l, iubește-l, îl meriți.

 

 

 

Cloud de stocare

De la numai

0
+ VAT 19%

Nu mai trebuie să vă ștergeți fișierele. Salvați-le online și accesați-le de pe orice dispozitiv! De la fotografii pană la documente – toate pot fi plasate în SIGURANTĂ în Cloud. În plus, nu va trebui să trimiteți lucruri – trebuie doar să partajați un link și gata, acces INSTANT! Încercați acuma 50GB GRATUIT!