Faceți cunoștință cu fondatorii

Vytautas Bernotas

„Chiar și în cele mai întunecate momente, apare o oportunitate pe care toată lumea a ratat-o.”

Gediminas Jankauskas

„Cred că toată lumea are un potențial ascuns și este oracolul angajării de noi talente”.

Un pas înainte cu Getspace

Oameni

Punem oamenii pe primul loc. Ne pasă de colegii și de clienții noștri.

Infrastructură puternică

Centrele de date certificate Tier III din Germania, Olanda și Franța au surse de energie generate de motorină și mai multe conexiuni independente de rețea de rezervă pentru a asigura redundanța. Monitorizarea 24/7 împotriva atacurilor DDOS și criptările de pe server asigură securitate de nivel superior pentru datele dvs.

Performanță excepțională

Căutăm să vă uimim complet cu viteză și performanță uimitoare. Unitățile SSD nVME puternice și cel mai recent software vă oferă servere de încărcare pentru Website-uri de 21 ori mai rapide pe care nu le-ați experiențat niciodată.

Valori

Zi de zi trăim după valorile noastre fundamentale: oamenii mai întâi, respectă pe toată lumea din jurul tău, păstrați-vă standardele ridicate, eșuați repede și învățați din greșeli. Nu încetați niciodată să creșteți.

Uptime 100% garantat

Căutăm perfecțiunea și orice asumăm orice responsabilitate pentru tulbulări. Chiar și o secundă de nefuncționare? O săptămână în plus din planul curent Gratuit. Două secunde în două zile diferite? Două săptămâni pe noi. Atât de încrezători suntem.

Flexibilitate

Ne adaptăm rapid în mediul în mișcător de astăzi. Vom face tot posibilul pentru a găsi cea mai bună soluție personalizată pentru dvs. dacă niciunul dintre planurile noastre standard nu vi se potrivește.

Doriți să vă alăturați echipei noastre?
Vedeți pozițiile noastre deschise