Evaluare Google superioară

Obțineți mai mulți clienți organici! Certificatele SSL vă vor ajuta să stați în primele pagini pe  Google fără nicio reclamă plătită

Creșteți încrederea

Certificatul SSL criptează datele dintre vizitatorii site-ului dvs. și server, făcând astfel site-ul dvs. mai sigur și mai fiabil. În plus, dacă colectați e-mailuri pentru clienți, comandați date sau efectuați plăți, certificatul SSL este pur și simplu necesar conform legii GDPR.

Ratele de conversie mai bune

Mai fiabil = mai multe vânzări. Ce spunem? Certificatele SSL vin cu un sigiliu de încredere care s-a dovedit că sporește încrederea vizitatorilor și conversiile clienților. Este tot de ce ai nevoie.

Backupurile salvează vieți. Literalmente

Nu poți prevedea când se va întâmpla ceva rău. Dar vă puteți pregăti pentru aceasta făcând o copie de rezervă. Va fi disponibil ori de câte ori aveți nevoie, în plus, este foarte ușor de gestionat.

Fii propriul tău șef

Puteți alege cât de des să faceți o copie de rezervă, când să ștergeți o copie de rezervă și câte copii să salvați. Puteți cere chiar să faceți o copie de rezervă pentru copia de rezervă! Frumos, nu?

Cost eficient

Nu este nevoie să cumpărați un server, să aveți grijă de el, să îl gestionați. Totul este deja făcut pentru tine. 

Încărcare mai rapidă

Datorită CDN-ului, tot conținutul static este plasat pe toate serverele de rețele, prin urmare se încarcă mult mai repede. În plus, atât serverul dvs. de găzduire, cât și CDN-ul funcționează împreună, astfel încât pagina dvs. web se încarcă ca un sprinter real.

Siguranță

Eliminați nevoia de a sacrifica performanța pentru securitate. În loc să scadă performanța, CDN-ul poate crește performanța proiectului dvs. digital datorită serviciilor de securitate cu latență scăzută integrate cu accelerarea traficului.

De încredere

Cloudflare este furnizorul CDN de top, de încredere și folosit de cele mai mari și mai dinamice companii internaționale precum Google și Microsoft. Fiabilitatea este garantată.

Sunteți gata să începeți?

Serviciile noastre

Consultați serviciile noastre principale.

SSD Hosting

De la numai

12

+ VAT 19%

V-ați săturat de paginile web cu încărcare lentă? Vă înțelegem în totalitate. Soluția este simplă – SSD 100% pur. Performanță garantată, și viteza Website-ului mai rapid decăt fulgerul. În plus, veți primi un Cloud de stocare de 100 GB ca recompensă. Câștig-câștig!

 

WordPress Hosting

De la numai

25

+ VAT 19%

Dvs. vă pricepeți la cea ce vă pricepeți. Noi ne pricepem să vă creăm cea mai atrăgătoare pagină de WordPress. Nu glumim. Viteză de vis, certificat SSL gratuită și o copie de rezervă cu o mică recompensă – Cloud de stocare 100 GB cadou, doar pentru că putem!

 

VPS

De la numai

52.5

+ VAT 19%

Este timpul să nu mai visăm la viteză și performanță rapidă. Este deja aici. SSD pur, trafic nelimitat și un cloud de stocare suplimentar de 100 GB Gratuit – vă oferim tot ce aveți nevoie. Folosește-l, iubește-l, îl meriți.

 

 

 

Cloud de stocare

De la numai

0

+ VAT 19%

Nu mai trebuie să vă ștergeți fișierele. Salvați-le online și accesați-le de pe orice dispozitiv! De la fotografii pană la documente – toate pot fi plasate în SIGURANTĂ în Cloud. În plus, nu va trebui să trimiteți lucruri – trebuie doar să partajați un link și gata, acces INSTANT! Încercați acuma 50GB GRATUIT!