Sunteți gata să începeți?

Serviciile noastre

Consultați serviciile noastre principale.

SSD Hosting

De la numai

12

+ VAT 19%

V-ați săturat de paginile web cu încărcare lentă? Vă înțelegem în totalitate. Soluția este simplă – SSD 100% pur. Performanță garantată, și viteza Website-ului mai rapid decăt fulgerul. În plus, veți primi un Cloud de stocare de 100 GB ca recompensă. Câștig-câștig!

 

WordPress Hosting

De la numai

25

+ VAT 19%

Dvs. vă pricepeți la cea ce vă pricepeți. Noi ne pricepem să vă creăm cea mai atrăgătoare pagină de WordPress. Nu glumim. Viteză de vis, certificat SSL gratuită și o copie de rezervă cu o mică recompensă – Cloud de stocare 100 GB cadou, doar pentru că putem!

 

VPS

De la numai

52.5

+ VAT 19%

Este timpul să nu mai visăm la viteză și performanță rapidă. Este deja aici. SSD pur, trafic nelimitat și un cloud de stocare suplimentar de 100 GB Gratuit – vă oferim tot ce aveți nevoie. Folosește-l, iubește-l, îl meriți.

 

 

 

Cloud de stocare

De la numai

0

+ VAT 19%

Nu mai trebuie să vă ștergeți fișierele. Salvați-le online și accesați-le de pe orice dispozitiv! De la fotografii pană la documente – toate pot fi plasate în SIGURANTĂ în Cloud. În plus, nu va trebui să trimiteți lucruri – trebuie doar să partajați un link și gata, acces INSTANT! Încercați acuma 50GB GRATUIT!