SSD Hosting

Alegerea furnizorului potrivit de găzduire web – Una dintre cele mai importante decizii pentru  clienți. Tu știi asta.

Noi stim asta. De aceea, vă oferim una dintre cele mai bune service de pe piață. Cu plăcere!

Plan Planet

Începând de la

12lei/lună

+ 19% TVA

 

Prețurile afișate sunt pentru pachetele pe 3 ani.

Alegere perfectă pentru întreprinderi mici, și ambițioase, cu un singur site de calitate.
Creșteți cu noi!

1 Website
10GB spațiu de stocare
Trafic Nelimitat
Cutii poștale Nelimitate
ⓘ Mai multe caracteristici

  •  
Popular

Plan Galaxy

Începând de la

21lei

+ 19% TVA

 

Prețurile afișate sunt pentru pachetele pe 3 ani.

Companie de dimensiuni medii? Număr nelimitat de Website-uri cu o putere mai mare – acest lucru cu siguranta vi se potriveste.

Website-uri Nelimitate
Spațiu Nelimitat de stocare
Trafic nelimitat
Cutii poștale Nelimitate
ⓘ Mai multe caracteristici

Plan Cosmos

Începând de la

42lei

+ 19% TVA

 

Prețurile afișate sunt pentru pachetele pe 3 ani.

Afacere mare, trafic imens?
Ai nevoie de cosmos – planul fără limite.

Site-uri web Nelimitate
Spațiu Nelimitat de stocare
Trafic Nelimitat
Cutii poștale Nelimitate
ⓘ Mai multe caracteristici

Mai mult decât găzduire.
Comandați orice plan de găzduire SSD și obțineți 100 GB de stocare cloud GRATUIT!

Peste 20.000 de companii au încredere în noi.

Alătură-te lor!

Certificat SSL GRATUIT

SLL va face Website-ul dvs. mai sigur, mai fiabil și, prin urmare, va avea rate de conversie mult mai bune. În plus, vă va ajuta să obțineți un rating Google mai mare. Frumos, nu? Mai ales când îl obțineți GRATUIT!

SSD NVMe

Hard disk-urile fac parte din trecut. SSD NVMe – viitorul. Cu o viteză mult mai mare și prăbușiri mai puține, vă duce pagina web sau eShop-ul la un nivel de performanță  nemaivăzut.

Migrare fără bătăi de cap

Găzduiești deja în altă parte? Nu fiți timid, vino aici. Vă putem muta cu ușurință pagina web sau eShop-ul în sistemul nostru. Gratuit. Cu toate paginile, conturile de e-mail și numele de domeniu. Frumos, nu?!

Selectarea versiunii PHP

De la cele mai noi versiuni PHP 7 pană la cele vechi, dacă site-ul dvs. a fost creat mai devreme. Alege-ți doar pe cel de care aveți nevoie. P.S. oferim personalizare avansată a extensiilor PHP, astfel încât să puteți obține exact de cea ce aveți nevoie.

 

HDD vs. SSD vs. NVMe

Viteze maxime

Ce altceva mai este înclus?

Oferim mai mult decât credeți!

Banii înapoi în 14 zile dacă nu vă place

Încercați găzduirea noastră timp de 14 zile și vedeți dacă vi se potrivește. Suntem siguri că o fie perfect. Atât de siguri, că vă vom restitui banii în caz contrar.

HTTP/2

Este un protocol nou-nouț și cea mai nouă generație, care va face pagina dvs. web sau eShop-ul mai rapid, mai simpl și mai robust.

DirectAdmin

Este unul dintre cele mai populare panouri de control pentru găzduiri. Super-rapid, securizat și ușor de utilizat. Veți vedea, navigarea va fi intuitivă din prima clipă

Cloudlinux

Cu Cloudlinux, sunteți independent. Vă va îmbunătăți stabilitatea, densitatea și securitatea paginii, izolându-vă de alți clienți.

Cel mai nou suport PHP

Nu mai este timp să așteptați. Faceți-vă pagina web cea mai rapidă cu cele mai noi versiuni PHP!

LS-PHP-handler

Dacă folosiți ceva, ar trebui să fie cel mai bun lucru de pe piață. De exemplu cel mai rapid și mai fiabil handler LS-PHP care include avantajele FULL ale cache-ului opcode. Și da, îl oferim GRATUIT!.

Backups

Luăm în serios securitatea salvând copii vechi al Website-ului la ficera 30 de zile. În cazul unei zile proaste, ne puteți contacta oricând pentru restaurarea paginii dvs. sau a contului.

Instalați aplicații cu un click

Obțineți cele mai populare aplicații cu un singur clic. WordPress, OpenCart, SugarCRM, dacă există, noi îl avem! Click și gata!

Securitate 24/7 și monitorizare DDOS

Nu vă întrebăm dacă aveți nevoie de ea, noi știm că aveți. Vă vom proteja pagina web de atacurile DDoS. 24/7. Păstrați-l în siguranță și sub control

Uptime 100% garantat

Garantăm 100% disponibilitate pentru toate produsele! Fiecare zi cu probleme ipotetice ar fi recompensată cu o săptămână de serviciu gratuit!

Scanare și eliminare malware

Siguranța întăi! Vă vom oferi un software antivirus de înaltă clasă care va funcționa fără opreire, va scana întotdeauna, și va elimina mereu orice posibil atac.

Webmail

Puteți alege dintre 3 tipuri de aplicații de webmail să vă citiți e-mailurile oriunde și oricând doriți. De asemenea, vă puteți sincroniza cutiile poștale cu orice software pe care îl utilizați chiar acum. Comod, nu-i așa?

Filtrare spam SpamAssassin

Uitați de spam. Serverul nostru are cel mai popular software de filtrare a spamului care vă va securiza e-mailul și îl va menține imaculat.

Suport

Suntem prezenți la nivel global. Deci, dacă aveți o întrebare sau aveți nevoie de un sfat, ne puteți contacta oricând în limba dumneavoastră maternă!

Compresie GZIP

Toate fișierele de pe website vor fi comprimate. Cu ce ajută asta? Pentru a îmbunătăţi viteza site-ului. Pentru ca website-ul să fie cu adevărat rapid.

Scalabilitate

Website-ul dumneavoastră a prins crescut? Aveți nevoie de mai multe resurse? Nu este nici o problemă. Schimbați-vă planul cu unul mai bun – cel cu mai multă putere, procesare mai rapidă și resurse mai multe. Fără bătăi de cap.

Managementul resurselor, monitorizarea și echilibrării sarcinilor

Suntem mereu acolo. 24/7. Monitorizarea încărcărilor serverului, optimizarea proceselor și bazelor de date. Pentru siguranța dumneavoastră.

Cron-uri

Sarcinile repetitive sunt super plictisitoare, nu? Nu vă faceți griji, vă acoperim noi, cu ajutorul programul nostru cron. Este un mijloc de automatizare bazat pe timp, care se va ocupa periodic și automat de întreținerea și administrarea site-ului. Whoop Whoop!

Suport pentru limbaje de programare

Nu contează ce fel de limbaj de programare folosește website-ul. Serverele noastre de găzduire acceptă cam orice. Nu e pretențios!

Analytics

Bună, Sherlock. La noi, puteți vedea statisticile în timp real. Câți vizitatori ați avut astăzi, din ce țări, când, pentru cât timp și tot așa. Este timpul să vă cunoașteți publicul.

Sunteți gata să începeți?

Stai, încă mai avem!

Lucruri suplimentare pe care le puteți comanda de la noi

Cloudflare

Spune da unei pagini web mult mai rapide și mai sigure. Cloudflare vă va îmbunătăți dramatic performanța web și vă va apăra de toate tipurile de amenințări online.

 

 

 

Priority support

Statul la coadă este întotdeauna enervant, nu-i așa? Fii primul care primește ajutor sau sfaturi! Comandând acest serviciu, veți primi întotdeauna răspunsul de la noi în mai puțin de 30 de minute.

 

 

SiteLock

Atacurile pe Website-uri pot fi confuze sau chiar catastrofale. Dar, cu Getspace, securitatea dvs. va fi asigurată de liderul global de securate SiteLock. Fără pericole = fără griji.

 

 

 

More backups

Dacă doriți să fiți 100% sigur că fiecare bucățică al Website-ul dvs. este mereu în siguranță, comandă serviciul nostru de maxim de copiere de rezervă – vă vom face o copie de rezervă web de 30 de ori pe lună. Fiecare zi este una sigură și sănătoasă.

Hosting pentru revânzători

Obțineți spațiu și revindeți-l

Căutați o modalitate ușoară de a cumpăra servicii de calitate și de a le vinde clienților? L-ați găsit. Una destul de minunată și ușoară. Faceți clic pentru a citi mai multe.

Spune-le altora și încasează bani!

Obțineți 25% din fiecare venit. Da, așa de ușor.

Înregistrați-vă, obțineți linkul dvs. unic, plasați un banner despre serviciile noastre pe pagina dvs. de web, blog, social media sau alt loc interesant și CÂȘTIGAȚI 25% COMISION PE VÂNZARE.!