Cloud de stocare

Salvați-vă fișierele online și accesați-le cu ușurință de pe orice dispozitiv.

Super util atât pentru utilizarea personală, cât și pentru cea profesională.

Ar trebui să-l folosești?

Da ar trebui!

Economisiți spațiu de stocare

Nu stați prea bine cu spațiul de stocare? Începeți să vă stocați fișierele online – la Getspace. Toate acestea pot fi încărcate în siguranță pe Cloudul nostru, fără limite.

Oriunde, oricand

Doriți să utilizați datele pe un laptop, tabletă sau smartphone 24/7? Se poate. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și Stocare Cloud de la GetSpace.

Pregătiți-vă pentru ce e mai rău

Imaginați-vă că hardware-ul se defectează și este imposibil să vă recuperați datele. Nu sună foarte amuzant. Dar dacă utilizați Getspace, toate fișierele dumneavoastră sunt în siguranță, online.

Chat

Uitați de toate aplicațiile de chat. De acum înainte poți vorbi … chiar pe cloud-ul tău, atât cu ceilalți utilizatori de cloud, cât și cu oamenii din exterior. Trimite-le doar un link pentru a se alătura conversației și gata. Viitorul este aici.

Criptare pe partea de server

Securitate, securitate și, încă o dată, securitate. Cu Getspace veți obține cel mai înalt nivel. Fiecare obiect, chiar și chat-urile dvs., va fi criptat cu o cheie unică. În acest fel, va fi imposibil ca ticăloșii să vă atinge sau să vă modifice informațiile.

Pentru toate dispozitivele, toate sistemele de operare

Opriți supraîncărcarea dispozitivelor. Acum puteți salva toate datele în cloud din ORICE gadget pe care îl aveți. Aplicația cloud este adaptată pentru toate sistemele de operare și funcționează ca o aplicație bazată pe web.

Control acces fișiere

Ești șeful cloud-ului tău. Cu noua noastră caracteristică, puteți seta oricând o parolă, o dată de expirare sau dezactiva accesul la un anumit fișier. În plus, puteți crea diferite niveluri de acces pentru anumite grupuri de angajați.

Sunteți gata să începeți?