Servere private virtuale

Servere virtuale puternice gândite pentru viteză.

 

-50% REDUCERE

toate planurile!

Launch

Memorie

1GB

vCPU

1vCPU

Stocare NVMe

20GB

Lățime bandă

1 Gbit/s

Trafic

Nelimitat

Lunar

de la

105lei 52.5lei

+ 19% TVA

Launch Plus

Memorie

2GB

vCPU

1vCPU

Stocare NVMe

40GB

Lățime bandă

1 Gbit/s

Trafic

Nelimitat

Lunar

de la

180lei 90lei

+ 19% TVA

Accelerate

Memorie

4GB

vCPU

2vCPU

Stocare NVMe

80GB

Lățime bandă

1 Gbit/s

Trafic

Nelimitat

Lunar

de la

270lei 135lei

+ 19% TVA

Accelerate Plus

Memorie

8GB

vCPU

4vCPU

Stocare NVMe

160GB

Lățime bandă

1 Gbit/s

Trafic

Nelimitat

Lunar

de la

510lei 255lei

+ 19% TVA

Space Travel

Memorie

16GB

vCPU

6vCPU

Stocare NVMe

320GB

Lățime bandă

1 Gbit/s

Trafic

Nelimitat

Lunar

de la

980lei 490lei

+ 19% TVA

Space Travel Plus

Memorie

32GB

vCPU

8vCPU

Stocare NVMe

640GB

Lățime bandă

1 Gbit/s

Trafic

Nelimitat

Lunar

de la

1820lei 910lei

+ 19% TVA

Nu găsiți ceea ce căutați?

Completați cerere personalizată.

Peste 20,000 de companii au încredere în noi.

Alătură-te lor!

Mai mult decât VPS
Comandați orice plan de găzduire SSD și obțineți 100 GB de stocare cloud GRATUIT!

Resurse garantate

Urăm mincinoșii. Dacă cumpărați ceva, ar trebui să primiți ceea ce ați comandat. Cu Getspace și virtualizarea KVM, veți primi exact acest lucru, fără taxe ascunse, fără minciuni, exact acea resurse CPU și RAM pe care le-ați cumpărat, noi promitem.

Trafic Nelimitat

Fii căt de popular vrei. Noi vă oferim bandă de lătime nelimitată de 1 Gb / s. Ce înseamnă? Puteți avea oricâți vizitatori doriți fără taxe suplimentare. Transferați-vă datele în mod liber.

Migrare fără probleme

Folosiți deja un VPS? Nu vă faceți griji! Vă putem muta cu ușurință eShop-ul sau alte proiecte digitale în sistemul nostru. Gratuit, fără a face modificări. Durează doar câteva secunde și vă aflați într-un loc mai bun!

Fără restricții de migrare

Vă puteți muta cu ușurință operațiunile la alt furnizor în viitor. Fie oferim cele mai bune servere disponibile, fie sunteți liberi să alegeți alt furnizor. Suntem mândri cu ce oferim și credem cu tărie că avem oferte imbatabile ca performanță.

Infrastructură premium

Toate centrele noastre de date sunt certificate Tier III, ceea ce asigură cea mai înaltă securitate și stabilitate. Acestea sunt situate aproape de principalul punct de conectare a cablurilor optice din Europa. Acest lucru vă oferă cea mai mică latență posibilă și o lățime de bandă premium de 1 Gbit / s. Nu este de ajuns? Ar putea fi chiar mărit la 10 Gbit / s la cererea dvs.

SSD NVMe

Hard disk-urile fac parte din trecut. SSD NVMe – viitorul. Cu o viteză mult mai mare și defecte mai rare, vă duce pagina web sau eShop-ul la un nivel de performanță nemaivăzut.

HDD vs. SSD vs. NVMe

Viteze maxime

Ce altceva este mai este înclus?

Oferim mai mult decât credeți!

Tehnică performantă

Avem cele mai noi componente hardware, cu frecvențe ce până la 3,6 GHz. Împreună cu SSD NVMe, vă garatăm că rar gasiți așa ceva pe piață. Viteza, performanța și stabilitate.

Uptime 100%

99.9% disponibilitate pentru toate produsele! Mereu online! Fiecare zi în care serviciile nu funcționează vor fi recompensate cu prelungirea serviciilor indisponibile o săptămână, GRATUIT!

Backups

Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în viață. De aceea, vă vom salva o copie a VPS-ului la noi. În cazul unei zile proaste, contactați-ne și vă vom restaura cu ușurință tot ce ați avut.

Alegerea oricărei aplicații / sistem de operare

Vom instala automat sistemul de operare ales după ce ați comandat serviciul nostru VPS. Libertatea de a alege ceea ce vreți și ceea ce aveți nevoie!

Activare automată

Fără așteptare! Vă oferim VSP-ul imediat după ce l-ați achitat cu cardul. Comandă-l acum – folosește-l acum. Simplu!

Root access

Voi decideți! VPS-ul este al vostru și aveți dreptul la acces deplin. Vă vom oferi un acces de tip root, astfel încât să puteți face cu ușurință modificări fără asistență. Pentru că noi vă cunoaștem nevoile!

Scalabilitate

Proiectul tău a crescut? Nu este nici-o problemă! Schimbați-vă planul cu unul mai bun – cu mult mai mult spațiu, CPU și RAM. Fără probleme.

Securitate 24/7 și monitorizare DDOS

Nu vă întrebăm dacă aveți nevoie de el, știm că vă trebuie. Vă vom proteja VPS-ul de atacurile DDoS. 24/7. Păstrați-vă serverul în siguranță și sub control.

Virtualizor

Cu un panou de control foarte convenabil, nu a fost niciodată mai ușor să vă gestionați VSP-ul. Chiar și pentru începători.

MySQL nelimitat

Spuneți larevedere restricțiilor – cu Getspace puteți avea un număr nelimitat de date de baze MySQL – nu vom limita numărul proiectelor dvs. Tot ce a ce este mai bun!

Conturi de e-mail nelimitate

Știți că Getspace vă va oferi tot spațiul de care aveți nevoie. Acesta include și număr nelimitat de e-mail-uri. Puteți avea câte conturi de e-mail doriți.

Monitorizare și configurare 24/7

Nu vă faceți griji pentru nimic. Urmărim încărcările rețelei VPS toată ziua, șapte zile pe săptămână, astfel încât să nu aveți surprize neplăcute sau blocări.

Sunteți gata să începeți?

Stai, mai este!

Lucruri suplimentare pe care le puteți comanda de la noi

Licențe cPanel / DA

Datorită Getspace, puteți obține cele mai populare panouri de control la un preț mult mai bun. Alegeți una acum.

Licențe LiteSpeed

Obțineți o alternativă mult mai rapidă și mai avansată a serverului Apache HTTP – LiteSpeed. Pentru un preț foarte bun!

Serviciu de instalare a serverului

Timpul este prețios, nu-l pierdeți. Puteți comanda cu ușurință instalarea, pregătirea, personalizarea sau adaptarea serverului dvs. de la Getspace.

Serviciul de management

Lăsați profesioniștii să își facă treaba. De la urmărire și actualizare până la optimizare și stocare, totul poate fi făcut de oamenii noștri. Fără interferențe, fără probleme. Toate aranjate de noi.

Mai multe adrese IP

Dacă aveți nevoie, îl puteți avea. Getspace oferă posibilitatea de a achiziționa adrese IP suplimentare. Câteva click-uri și aveți mai multe!

Backup personal

Faceți backupul singur. Dacă ceva nu merge bine, puteți restabili cu ușurință tot ce ați avut. Fără așteptare, fără stres. Găndițivă la asta. Este destul de misto.