WordPress Hosting

Unde viteza fulgerului se întâlnește cu cel mai înalt nivel de securitate și prețul devine într-adevăr accesibil.

Pentru că profesioniștii îți dau întotdeauna tot ce e mai bun!

Plan Star

Începând de la

25lei/lună

+ 19% TVA

Prețurile afișate sunt pentru pachetele pe 3 ani.

Pentru Website WordPress strălucitor.

1 website
10GB spațiu de stocare
Trafic  Nelimitat
Căsuțe poștale Nelimitate
ⓘ Mai multe caracteristici

  •  
Popular

Plan Constellation

Începând de la

35lei/lună

+ 19% TVA

 

Prețurile afișate sunt pentru pachetele pe 3 ani.

Pentru un număr nelimitat Website-uri WordPress. Puteți umple tot cerul dacă doriți.

Website-uri Nelimitate
Spațiu de stocare Nelimitat
Trafic Nelimitat
Căsuțe poștale Nelimitate
ⓘ Mai multe caracteristici

Plan Space

Începând de la

53lei/lună

+ 19% TVA

 

Prețurile afișate sunt pentru pachetele pe 3 ani.

NELIMITAT. Obțineți tot spațiul de care aveți nevoie. Perfect pentru magazine online sau alte proiecte mari.

Website-uri Nelimitate
Spațiu de stocare Nelimitat
Trafic Nelimitat
Căsuțe poștale Nelimitate
ⓘ Mai multe caracteristici

Mai mult decât o simplă găzduire WordPress.
Comandați orice plan de găzduire SSD și obțineți 100 GB de stocare cloud GRATUIT!

Peste 20,000 de companii au încredere în noi.

Alătură-te lor!

Optimizat pentru WordPress

Nu ne putem gândi la cineva care știe mai multe despre WordPress decât noi. Veți fi surprinși cu viteza pe care o veți obține. Cu SSD NVMe, tehnologie de stocare în cache pe mai multe straturi, PHP 7 și HTTP / 2, site-ul dvs. se va încărca într-o milisecundă. În plus, veți obține resurse suplimentare. Minunat, nu?

Website GRATUIT

Nu glumim. Achiziționând un plan de găzduire WordPress puteți obține un site de prezentare sau un magazin online. Puteți beneficia de această ofertă prin intermediul colaboratorilor noștri de la WAacademy

Certificat SSL GRATIUT

SLL va face Website-ul dvs. mai sigur, mai fiabil și, prin urmare, va avea rate de conversie mult mai bune. În plus, vă va ajuta să obțineți un rating Google mai mare. Frumos, nu? Mai ales când îl obțineți GRATUIT!

Restaurare gratuită a copiilor de rezervă

Uneori, se întâmplă neașteptatul. Și tot cea ce vă doriți este să aveți o posibilitate gratuită de restaurare a copiilor de rezervă. De aceea, vă oferim posibilitatea să vă restaurați gratuit copiile de rezervă. În caz că se ivește o zi mai puțin bună.

HDD vs. SSD vs. NVMe

Viteze maxime

Ce altceva mai este înclus?

Oferim mai mult decât credeți!

Banii înapoi în 14 zile

Încercați găzduirea noastră timp de 14 zile și vedeți dacă vi se potrivește. Suntem siguri că o fie perfect. Atât de siguri, încât vă vom restitui banii în caz contrar.

Putere extremă

Mai mult vCPU, RAM, IOPS decât oferă alți comercianți pentru găzduire WordPress. Sună perfect? Nu, suna a ceva firesc pentru noi!

Instalați aplicații cu in click

Obțineți cele mai populare aplicații cu un singur click. WordPress, OpenCart, SugarCRM, dacă există, noi îl avem! Click și gata!

 

HTTP/2

Este un protocol nou-nouț, cea mai nouă generație, care va face pagina dumneavoastră web sau eShop-ul mai rapid, mai simplu și mai robust.

 

DirectAdmin

Este cel mai popular panou de gestionare a serverelor de primă clasă. Super-rapid, securizat și ușor de utilizat. Veți vedea, navigarea va deveni naturală în doar câteva minute.

 

Cel mai nou suport PHP

Nu mai este timp să așteptați. Faceți-vă pagina web cea mai rapidă cu cele mai noi versiuni PHP!

 

Cloudlinux

Cu Cloudlinux sunteți independent. Vă va îmbunătăți stabilitatea, densitatea și securitatea paginii, izolându-vă de alți clienți.

 

LS-PHP-handler

Dacă folosiți ceva, ar trebui să fie cel mai bun lucru de pe piață. De exemplu cel mai rapid și mai fiabil handler LS-PHP care include avantajele FULL ale cache-ului opcode. Și da, îl oferim GRATUIT!.

 

Unelte drag-and-drop

Construiți-vă pagina web  rapid cu instrumente avansate de drag-and-drop. Alegeți lucrurile de care aveți nevoie și plasați-le pe pagina dvs. web. Ușor și rapid.

Suport pentru limbaje de programare

Nu contează ce fel de limbaj de programare folosește pagina dvs. web. Conturile noastre de găzduire acceptă cam toate.

Backups

Luăm în serios securitatea salvând copii vechi al Website-ului la ficera 30 de zile. În cazul unei zile proaste, ne puteți contacta oricând pentru restaurarea paginii dvs. sau a contului.

 

Actualizări automate

Întotdeauna nou și la modă? Poți fi și tu. Trebuie doar să configurați actualizările automate WordPress și o să străluciți ca un diamant.

Securitate 24/7 și monitorizare DDOS

Nu vă întrebăm dacă aveți nevoie de el, noi știm că aveți. Vă vom salva pagina web de atacurile DDoS. 24/7. Păstrați-l în siguranță și sub control

Uptime 100% garantat

Garanție 100% disponibilitate pentru toate produsele! Fiecare zi de tulburare ar fi recompensată cu o săptămână de serviciu gratuit!

Scanare și eliminare de malware

Siguranța Întăi! Vă vom oferi un software de antivirus de înaltă clasă care va funcționa întotdeauna, va scana întotdeauna, și va elimina mereu tot felul de răufăcători.

Webmail

Puteți alege dintre 3 tipuri de aplicații de webmail și să vă citiți e-mailurile oriunde și oricând doriți. De asemenea, vă puteți sincroniza cutiile poștale cu orice software pe care îl utilizați chiar acum. Comod, da?

Filtrare spam SpamAssassin

Uitați de spam. Serverul nostru are cel mai popular software de filtrare a spamului care vă va securiza e-mailul și îl va menține curat și strălucitor.

Suport

Suntem global la nivel local. Deci, dacă aveți o întrebare sau aveți nevoie de un sfat, ne puteți contacta oricând în limba maternă dvs.

Compresie GZIP

Toate fișierele din pagina dvs. web vor fi comprimate. De ce este este de folos? Pentru a îmbunătăţi viteza site-ului. Pagina dvs. web va rula ca un sprinter real.

Scalabilitate

Pagina dvs. web sau eshop-ul a crescut? Nu este nici o problemă. Schimbați-vă planul cu unul mai bun – cel cu mai multă putere, procesare mai rapidă și resurse mai multe, Fără probleme.

Managementul resurselor, monitorizarea și echilibrării sarcinii

Suntem mereu acolo. 24/7. Monitorizarea încărcărilor serverului, optimizarea proceselor și bazelor de date. Pentru siguranța dvs.

Cron-uri

Sarcinile repetitive sunt super plictisitoare, nu? Nu vă faceți griji, v-am acoperit cu ajutorul programul nostru cron. Este un programator de joburi bazat pe timp, care se va ocupa periodic și automat de întreținerea și administrarea paginii dvs. web. Ura!

Restaurare gratuită a copiilor de rezervă

Nu se știe niciodată ce se va întâmpla în viață. De aceea, vă vom restabili pagina web o dată pe lună gratuit. Cu plăcere!

Analytics

Bună, Sherlock. La noi, puteți vedea statisticile live. Câți vizitatori ați avut astăzi, din ce țări, când și etc. Este timpul să vă cunoașteți publicul.

Sunteți gata să începeți?

Stai, încă mai avem!

Lucruri suplimentare pe care le puteți comanda de la noi

Cloudflare

Spune da unei pagini web mult mai rapide și mai sigure. Cloudflare vă va îmbunătăți dramatic performanța web și vă va apăra de toate tipurile de amenințări online.

 

 

 

 

Priority support

Statul la coadă este întotdeauna enervant, nu-i așa? Fii primul care primește ajutor sau sfaturi! Comandând acest serviciu, veți primi întotdeauna răspunsul de la noi în mai puțin de 30 de minute.

 

 

 

SiteLock

Atacurile pe Website-uri pot fi confuze sau chiar catastrofale. Dar, cu Getspace, securitatea dvs. va fi asigurată de liderul global de securate SiteLock. Fără pericole = fără griji.

 

 

 

 

More backups

Dacă doriți să fiți 100% sigur că fiecare bucățică al Website-ul dvs. este mereu în siguranță, comandă serviciul nostru de maxim de copiere de rezervă – vă vom face o copie de rezervă web de 30 de ori pe lună. Fiecare zi este una sigură și sănătoasă.

 

Hosting pentru revânzători

Cumpără spațiu și revindeți-l

Căutați o modalitate ușoară de a cumpăra servicii de calitate și de a le vinde clienților? L-ați găsit. Una destul de minunată și ușoară. Faceți clic pentru a citi mai multe.

 

Spune-le altora și încasează bani!

Obțineți 25% din fiecare venit. Da, așa de ușor.

Înregistrați-vă, obțineți linkul dvs. unic, plasați un banner despre serviciile noastre pe pagina dvs. de web, blog, social media sau alt loc interesant și CÂȘTIGAȚI 25% COMISION PE VÂNZARE.!